HOME » GROUP TRAVEL » FORMULE 1
13221414_1712273799045167_517481904021868050_o.jpg

1 tot 3 september 2017  FORMULE 1 ITALIË

Wil jij Max Verstappen ook aanmoedigen en zelf zien racen? Ga  met 'Huis te huur in Italië' naar de Formule 1 van Monza in Italië!  Wij hebben diverse arrangementen, maar wees er snel bij, vol = vol!

 

PAKKET  1 PRATO   Vrije veldplaatsen

Met dit ticket heeft u toegang tot verschillende gebieden welke gelegen zijn aan de binnenkant van het circuit. (De bocht Biassono, Lesmo, de bocht van Serraglio en Parabolica). Zitplaatsen zijn op gras begroeide heuvels of kleine tribunes van 3-4 rijen, het uitzicht varieert heel erg dus ik raad u aan, ga vroeg de track om een goede plek te claimen! Daarnaast staan ook hier enkele grote videoschermen om de race goed te kunnen volgen. U overnacht in een **** hotel, inclusief ontbijt  bij het Iseomeer wat op 45 minuten van het circuit ligt.

 

PRATO, ZONDAG 275,-  euro

Entree ticket voor de  race op zondag,  incl.1 overnachting in  een 4- sterren hotel op zaterdag of  zondag. Vervoer op zondag van uw hotel naar het circuit en terug naar uw hotel.

 

PRATO, 3 DAGEN 475,- euro

Entree ticket voor vrijdag, zaterdag en zondag, incl. 2 overnachtingen in een 4-sterren hotel op vrij/za of za/zo en 3 dagen vervoer van uw hotel naar het circuit en van het circuit terug naar uw hotel.

 

PAKKET  2 PARABOLICA  Tribune 21 B

Tribune plaatsen met een fantastisch uitzicht

Deze plaatsen hebben een fantastisch uitzicht direct naast de ingang. U hoort, ervaart en ziet hier de ongelooflijk hoge snelheid van de “Parabolica recht hander”. Dit is de ideale plek voor liefhebbers van snelheid  omdat de Formule 1 wagens hier beginnen aan de verbazingwekkende 210 mph. Dit is echt een zeer gewilde plek met uitzicht op een zeer spectaculaire bocht! U overnacht in een **** hotel, inclusief ontbijt  bij het Iseomeer wat op 45 minuten van het circuit ligt.

 

PARABOLICA, ZONDAG  429,-  euro

Entree ticket voor de race op zondag,  incl.1 overnachting in  een 4- sterren hotel op zaterdag of  zondag. Vervoer op zondag van uw hotel naar het circuit en terug naar uw hotel.

 

PARABOLICA, 3 DAGEN 635,- euro

Entree ticket voor vrijdag, zaterdag en zondag, incl. 2 overnachtingen in een 4-sterren hotel op vrij/za of za/zo en 3 dagen vervoer van uw hotel naar het circuit en van het circuit terug naar uw hotel.

 

 

PAKKET  3 ASCARI  Tribune 16

Genummerde zitplaats, Chicane, Groot videoscherm

 

Tribune 16 biedt een uitzonderlijk overzicht van de gehele, beroemde hoge snelheid Ascari-chicane, een van de meest indrukwekkende plaatsen om de extreme prestaties en mogelijkheden van een F1- auto te kunnen zien. De auto's hard remmen uit Serraglio , om dan vervolgens met meer dan 100 mph door de chicane te gaan. U overnacht in een **** hotel, inclusief ontbijt  bij het Iseomeer wat op 45 minuten van het circuit ligt.

 

ASCARI, ZONDAG  489,-  euro

 Entree ticket voor de race op zondag,  incl.1 overnachting in  een 4 sterren hotel op zaterdag of  zondag. Vervoer op zondag van uw hotel naar het circuit en terug naar uw hotel.

 

ASCARI, 3 DAGEN 729,- euro

Entree ticket voor vrijdag, zaterdag en zondag, incl. 2 overnachtingen in een 4 sterren hotel op vrij/za of za/zo en 3 dagen vervoer van uw hotel naar het circuit en van het circuit terug naar uw hotel.

 

PAKKET  4 LATERALE DESTRA TRIBUNE 26 B

UITVERKOCHT!!

Overdekte tribune - Genummerde zitplaats – Groot videoscherm

 

Deze tribune is aan het rechte stuk , met uitzicht op het midden van de grid, een geweldige plek om getuige te zijn van de drukte tijdens de opstelling en daarnaast ervaart u de start ook van zeer dichtbij.  Bovendien kunt u getuige zijn als de winnaar, (we hopen natuurlijk wederom op een overwinning van MAX VERSTAPPEN) de geblokte vlag krijgt. Na afloop van de race ziet u de meest gepassioneerde Formule 1 fans al naar het podium rennen om vanaf hier de overwinning met de champagne van dichtbij mee te maken. U overnacht in een **** hotel, inclusief ontbijt  bij het Iseomeer wat op 45 minuten van het circuit ligt.

 

LATERALE DESTRA, ZONDAG  539,-  euro

 

Entree ticket voor de race op zondag,  incl.1 overnachting in  een 4 sterren hotel op zaterdag of  zondag. Vervoer op zondag van uw hotel naar het circuit en terug naar uw hotel.

 

LATERALE DESTRA , 3 DAGEN 779,- euro

 

 Entree ticket voor vrijdag, zaterdag en zondag, incl. 2 overnachtingen in een 4 sterren hotel op vrij/za of za/zo en 3 dagen vervoer van uw hotel naar het circuit en van het circuit terug naar uw hotel.

 

VIP Arrangementen

VIP Arrangementen zijn alleen mogelijk op aanvraag en vanaf € 1.499,- Met uw VIP- kaarten heeft u uiteraard exclusief toegang tot de MONZA VIP BOX incl. alle daarbij behorende VIP services! U overnacht op zaterdag of zondag in een luxe ****hotel incl. ontbijt. Daarnaast zorgen wij voor exclusief vervoer van en naar het circuit.

 

EXTRA NOTES:

 

* Reserveringen van bovenstaande arrangementen is alleen mogelijk door aanmelding via onderstaand formulier.

* Alle bovengenoemde prijzen zijn op basis van bezetting in een 2-persoonskamer. Toeslag eenpersoonskamer bedraagt 50,- euro p.p.p.n.

* Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt u boeking  pas definitief bevestigd en ontvangt u daarna ook de gegevens van uw hotel. U overnacht uitsluitend  in zeer goede 4-sterren hotels, inclusief ontbijt, zwembad en dichtbij of aan het Iseomeer.

* Na ontvangst van uw betaling is uw boeking definitief en bindend.

Restitutie wordt niet verleend. U kunt echter wel ten aller tijden uw boeking (zelf) overdragen aan andere.

* Wilt u uw reis zakelijk boeken, dan ontvangt u van ons na betaling een factuur en moeten wij 21% extra btw rekenen.

* U dient direct bij boeking aan te geven op welke dag(en) u wilt overnachten. Vrijdag, zaterdag of zondag. Deze kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen en na overleg met ‘Huis te Huur in Italië’, in een later stadium nog gewijzigd worden.

* Huis te huur in Italië verzorgt alleen de arrangementen en kan nooit en te nimmer aansprakelijk worden gesteld voor eventuele opgelopen schade, diefstal of andere calamiteiten tijdens dit Formule 1 weekend van 1 tot en met 3 september 2017.

* Alle arrangementen zijn op eigen vervoer.

* Alle aanmeldingen worden op volgorde van aanvraag behandeld.

* Wij bieden daarnaast nog een extra ophaal- en wegbrengservice van het vliegveld Milaan/Bergamo naar uw hotel en terug. De kosten hiervoor bedragen 25,- euro p.p. per rit. Vliegt u eventueel op luchthaven Milaan/Lineate dan vragen wij 50,- euro p.p. per rit. (Om deze extra service te kunnen garanderen, dient u dit maximaal een week van te voren aan te vragen)

* De afstand van uw hotel naar het circuit in Monza  bedraagt ongeveer 50 km. Vanaf het vliegveld Milaan/Bergamo naar uw hotel is het een kleine 25 km.

 

ORANJEBUS

Bij voldoende belangstelling wordt er ook dit jaar overwogen om een Oranje Bus vanuit Nederland te laten rijden. Geef daarom bij uw boeking even aan of uw eventueel interesse heeft om mee te rijden.     ( Uiteraard tegen een kostprijs vergoeding)