HOME » ABOUT US » Restaurants

Met trots kunnen wij melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met de Franciacorta Golfclub!  

Deze schitterend aangelegde 18-holes golfbaan heeft een zeer divers landschap. Een groene oase  met diverse prachtig waterpartijen en geheel omgeven door Franciacorta wijngaarden. Deze glooiende en zeer aantrekkelijke baan biedt dan ook steeds weer nieuwe uitdagingen. (Alleen op dinsdag is de baan gesloten)

Wij reserveren voor u en uw gezelschap de baan, huren eventueel ook uw golfclubs en kunnen  daarnaast nog een speciaal arrangement inclusief lunch of diner aanbieden.

KLIK HIER voor meer info. 

 

FRANCIACORTAGOLF-1.jpg

BOOTVERHUUR

Hoe kan je nou het beste een meer verkennen? Uiteraard per boot. Geniet en relax van een heerlijke dag op het water met uw partner of vrienden. KLIK HIER voor meer info.

44076fd094fe47df81b76494ea8a5a37.png

MORE

Uiteraard verzorgen wij ook bootverhuur, fiets- en wandelroutes maar kunnen wij u ook bijvoorbeeld adviseren welke wijnhuizen, steden of andere bezienswaardigheden zeker de moeite waard zijn om eens een bezoekje te brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tafel te reserveren in een van onderstaande top restaurants:  Aan het Lago d`Iseo is zoveel meer te doen!

Ristorante

Solive

Corte Franca


Ristorante

Relais Franciacorta

Colombardo


Ristorante

l`Abereta

Erbusco


Ristorante

IL Gabbiano

Predore


Ristorante

Panoramicohotel

Fonteno

Ristorante

Genepro

IseoRistorante

Zu

Riva di Solto

 

Ristorante

Tram

Sarnico


Ristorante

Panorama

Sarnico


Ristorante

Villa Giardino

Paderno


Ristorante

Mirabella

Clusane