HOME » ABOUT US » BOOT verhuur
collage.png

Hoe kunt u nou het beste het Iseomeer verkennen? Uiteraard per boot! Ontdek het grootste, gelegen in een zoetwatermeer, eiland van Europa; Monte Isola of vaar langs een van de twee kleinere eilandjes van het Lago d`Iseo. Geniet en relax van een heerlijke dag op het water met uw partner of vrienden.

 

Huis te huur in Italië is in zee  gegaan met het al meer dan 30 jaar bestaande en zeer gerenommeerde  boten-verhuurbedrijf “Global Nautic”. Daardoor kunnen wij snel en uiteraard tegen de scherpste prijzen een boot voor u reserveren.

 

Wilt ook u een leuke dag beleven op het water? De prijzen variëren van € 90,- in het laagseizoen tot en met € 175,- euro in het hoogseizoen. (maximaal 7 personen) En, u hoeft hiervoor niet eens in het bezit te zijn van een vaarbewijs.

zondervaarbewijs.png

Bent u echter wel in het bezit van dit felbegeerde papiertje en wilt u net een maatje groter of sneller varen, ook dan kunt u bij ons prima terecht.

De prijzen in deze categorie variëren tussen € 135,-  per dag in het laagseizoen (maximaal 7 personen)  tot en met € 280,- in het hoogseizoen. Ook hierin is het aanbod erg ruim en divers.

Let op: Uiteraard bieden wij deze extra service alleen aan relaties die een vakantie of zaken verblijf bij ons geboekt hebben. 

 

collage1-2.jpg

 

 

RIVA 45 SUPERAMERICA

 

Het Lago d`Iseo staat wereldwijd bekend als het meer waar de meest exclusieve en luxe jachten vandaan komen;  

THE RIVA BOATS . Deze werf bestaat al sinds 1842 en heeft een oppervlakte van maar liefst 36.000 vierkante meter.

 

Erg trots zijn wij dan ook dat wij vanaf vandaag ook een zeer statig en exclusief RIVA YACHT mogen verhuren.  Ervaar geheel in stijl, inclusief uw eigen kapitein de RIVA 45 SUPERAMERICA. Deze is met name zeer geschikt voor speciale gelegenheden en meerdere personen (maximaal 15)

Senzatitolo-1.png

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen: