HOME » AANBEVOLEN » GARDAMEER
GARDA10.jpg
GARDA10.jpg
GARDA13.jpg
GARDA13.jpg
GARDA7.jpg
GARDA7.jpg
GARDA4.jpg
GARDA4.jpg
GARDA11.jpg
GARDA11.jpg
GARDA8.jpg
GARDA8.jpg
GARDA3.jpg
GARDA3.jpg
GARDA1.jpg
GARDA1.jpg
GARDA2.jpg
GARDA2.jpg
GARDA5.jpg
GARDA5.jpg
GARDA6.jpg
GARDA6.jpg
GARDA9.jpg
GARDA9.jpg
GARDA14.jpg
GARDA14.jpg
GARDA15.jpg
GARDA15.jpg
GARDA16.jpg
GARDA16.jpg
GARDA17.jpg
GARDA17.jpg
GARDA18.jpg
GARDA18.jpg
GARDA12.jpg
GARDA12.jpg
GARDA1jpeg.jpg
GARDA1jpeg.jpg

VILLA GARDAMEER

Altijd al gedroomd van een tweede eigen huis aan het Gardameer... Maar twijfelt u nog of bent u gewoonweg uw ideale droomhuis nog niet tegengekomen ?

'Huis te huur in Italië' heeft dit jaar de exclusieve rechten om deze schitterende villa, met geweldig zwembad en dichtbij het Gardameer, nu voor langere tijd te VERHUREN.

Zo ervaart u dus wel het gemak én de luxe van een tweede woning maar heeft u er verder geen enkele rompslomp van. Bovendien liggen de kosten in verhouding natuurlijk ook veel lager!

Doordat deze volledig ingerichte, stijlvolle 4 tot 6-persoons woning, op één van de meest luxe golfresorts van Italië ligt; Chervo Hotel Spa en Resort, mag u uiteraard ook gebruikmaken van alle services die dit resort u biedt; Een 36-holes golfbaan, de driving-range, zwembad, tennisbaan, sportcentrum, wellness en spa, restaurant en bar.

De villa heeft naast een volledig overdekt terras met luxe loungebanken en een eigen grote omsloten privétuin, een grote, volledig ingerichte open keuken met openslaande tuindeuren. Overal in en om uw huis geniet u van een geweldig uitzicht! De twee ruime slaapkamers op de begaande grond hebben elk een eigen flatscreen, een inloopkast, grote badkamer én een priveterras. Daarnaast is er nog een aparte berging/wasruimte, ondergrondse afgesloten garagebox en een gastenparkeerplaats.

Het resort bevindt zich op slechts 4 km van de levendige badplaatsen Desenzano en Sirmione. Maar ook de grotere steden zoals Verona, Venetië en Brescia bevinden zich allemaal in de directe nabijheid. Ideaal dus om ook na het drukke zomer seizoen nog stedentrips te gaan maken. Het vliegveld van Verona ligt op slechts 25 minuten rijden.

De villa is te huur van april t/m oktober maar uiteraard zijn andere periodes ook bespreekbaar. Voor meer informatie zoals beschikbaarheid en prijzen graag even een mailtje sturen aan: info@huistehuurinitalie.nl