HOME » AANBEVOLEN » CASA RIVA
IMG_9723.jpg
IMG_9723.jpg
IMG_9720.jpg
IMG_9720.jpg
IMG_9726.jpg
IMG_9726.jpg
IMG_9724.jpg
IMG_9724.jpg
IMG_9725.jpg
IMG_9725.jpg
IMG_9727.jpg
IMG_9727.jpg

Casa Riva

 

Casa Riva is een niet al te groot appartement met zwembad in het hogerop gelegen plaatsje Zorzino, Riva di Solto. Zorzino, is een klein maar typisch Italiaans romantisch dorpje in de heuvels van het Lago d'Iseo. Deze regio wordt ook wel genoemd  „the little San Remo“. Vanaf hier kan je driekwart van het meer overzien. Ook zijn vanaf hier,  op 100 meter hoogte, de drie in het meer gelegen eilandjes zichtbaar. Naast de plaatselijke bakker, slager en de groenteboer zijn ook de restauarants makkelijk bereikbaar. De afstand tot het meer is 1,5 km.

 

Het appartement is ideaal voor 4 (tot 6) personen. Best geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen. Het appartement heeft 2 slaapkamers waarvan er eentje is ingericht met een stapelbed, de andere heeft een 2-persoonsbed. Naast de woonkamer met slaapbank, heeft het een volledig ingerichte keuken en badkamer. Zonaanbidders komen hier ruimschoots aan hun trekken, de tuin nodigt uit om heerlijk te relaxen in de zon.Het uitzicht vanaf het terrras is adembenemend en werkelijk uniek! 

 

Het zwembad wordt mede gebruikt door andere gasten van het kleinschalig complex, hoofdzakelijk verblijven hier inwoners uit Milaan die hier een tweede huis voor de weekenden en vakanties erbij hebben. Voor rust en relax is dit een ideale uitvalsbasis! 

Mail voor meer info, de actuele prijs en de beschikbaarheid aan : info@huistehuurinitalie.nl

                

* Extra optie: Maakt u gebruik van onze boodschappenservice dan zorgen wij bij aankomst voor een heerlijk gevulde koelkast.

De kosten hiervoor bedragen v.a. 50 euro. Uiteraard is dit uit te breiden met o.a. Franciacorta wijnen van La Montina.

Informeert u vrijblijvend naar de actuele prijzen en mogelijkheden!