HOME » AANBEVOLEN » CASA Mountain
1.jpg
1.jpg
2-1.jpg
2-1.jpg
3.jpg
3.jpg
4.jpg
4.jpg
5.jpg
5.jpg
6-1.jpg
6-1.jpg
7.jpg
7.jpg
8.jpg
8.jpg
9.jpg
9.jpg
10.jpg
10.jpg
11.jpg
11.jpg
12-1.jpg
12-1.jpg

Charme , Relax en Romantiek

Een adembenemend uitzicht voor iedereen die de absolute rust en stilte zoekt. Deze schitterend gerenoveerde stenen boerderij ligt verscholen in het groen op grootte hoogte. De koeien , schapen geiten lopen hier  nog vrij rond. Eenmaal boven heeft  u een ongekend en adembenemend uitzicht op het Iseomeer, Monte Isola en de omliggende pittoreske dorpjes. Ideaal als u even een paar dagen wilt ontsnappen aan alle stress of de drukke stad. Romantiek gegarandeerd.

Dit paradijsje  is alleen via een smal onverhard weggetje  te bereiken maar wilt u af en toe toch even de berg verlaten, gastvrouw Rosanna rijdt u (als uw auto hier niet geschikt voor is) ) met alle plezier naar boven en beneden. Daarnaast serveert ze dagelijks een erg uitgebreid ontbijt  op het terras of in de tuin en kookt ze (indien gewenst) speciaal voor u de meest heerlijke typisch Italiaanse gerechten.

Huisdieren zijnhier ook welkom!

Casa  Montain is het hele jaar geopend zodat u ook in de winter er even heerlijk tussen uit  kunt. De houtkachel brandt  hier dan op volle toeren zodat, zodra u terug komt van een heerlijk dagje skiën, het er heerlijk behaaglijk  warm is.  Verschillende skigebieden zijn in minder dan 1 uur te berijden. De grote berpemde gletsjer Presenam Tonale bereikt u in een kleine twee uur met de auto. 

 

Brescia, Bergamo, Milaan, Verona, Venetië en Mantua liggen allen op korte afstand voor een heerlijk dagtocht. Uiteraard ligt ook hier het Franciacorta gebied op slechts enkele kilometers .

  

Mail voor meer info, de actuele prijs en de beschikbaarheid aan : info@huistehuurinitalie.nl

                

    

 

* Extra optie: Maakt u gebruik van onze boodschappenservice dan zorgen wij bij aankomst voor een heerlijk gevulde koelkast.

De kosten hiervoor bedragen v.a. 50 euro. Uiteraard is dit uit te breiden met o.a. Franciacorta wijnen van La Montina.

Informeert u vrijblijvend naar de actuele prijzen en mogelijkheden!

 

 

 

Voor info en reserveren: info@huistehuurinitalie.nl